jueves, 4 de mayo de 2017

Propaganda electoral eleccions autonòmiques de març de 1980

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC)

En primer lloc, el candidat expressa la seva voluntat que Catalunya demostri la seva capacitat d'autonomia. Expressa que després de la democràcia hi ha un sentiment de democràcia, que som més lliures però que hi ha més atur i altres problemes. Hi ha poc sentiment de responsabilitat. Diu que hem de millorar la situació entre tots (un camí de progrés). Fa responsables de la mala situació als que governen. 
Diu que esquerra ha sigut fidel al seu programa i fa menció a l'estatut de sau. 


Candidat d'esquerra republicana

PARTIT ANDALÚS (PSA)

Es presenta al parlament de Catalunya donat l'alt número d'andalusos que viuen a Catalunya. Fa referència a tots els andalusos que van haver de marxar de la seva terra per a poder treballar (a Catalunya). Van assumir la responsabilitat del partit de representar als andalusos que viuen a Catalunya. Pensen que això és útil i necessari, pensen que els partits catalans pensen en altres coses i no en els andalusos. 
Pensa que cal donar una veu en castellà perquè gran part de la població no el parla i no és català. 


Candidat del partit andalus

Resultado de imagen de partido andaluz psa


FUERZA NUEVA

És un partit que al·lega que per a que hi hagi prosperitat i felicitat a Catalunya, cal votar-lo. És un partit patriòtic i religiós. Comparen el marxisme a la misèria. Tampoc volen la dreta liberal. Defensen la catolicitat, la familia, la vida...

(mentre sonava l'himne de cara el sol)
Canditat de fuerza nueva


CONVERGÈNCIA I UNIÓ

Jordi Pujol pensa que és important decidir qui manarà i com a Catalunya. Diu que hem de pensar en els problemes que té Catalunya. Vol consolidar la nostra identitat com a poble i assegurar la cohesió dels que treballen a Catalunya. Han d'arreglar els problemes econòmics que hi ha . Hem de defensar els llocs de treball, les empreses...

Jordi Pujol (CiU)

PSUC

Resultado de imagen de PSUC

És un partit comunista i revolucionari. També és liberal. Els seus militants són els lluitadors de la dictadura franquista. El PSUC està en la majoria i està amb el poble.


candidat del PSUC

CENTRALISTES DE CATALUNYA 

Hem de concentrar els recursos per la lluita contra la crisi. També hem de preocupar-nos pels Impostos, l'atur, la burocràcia... I els polítics no s'enfronten amb aquests problemes. 

candidat del CC-UCD

PCOC

Vol donar a conèixer als obrers i al poble. Vol lluitar contra el règim d'explotació capitalista. Vol un món comunista que, segons ell, evitarà la crisi. Vol transformar la societat. El país ha de donar la terra a qui la treballa per poder solucionar els problemes estructurals. 

PCOC


Resultado de imagen de PCOC comunista


FALANGE ESPAÑOLA DE LAS JONS
Diu que el partit restarà tot i que mori el cap, tot i el que passi a les urnes. Té un compromís amb el poble i mai marxarà, que Espanya està per sobre de tot. Falange lluitarà contra el marxisme. Es nacionalitzarà la banca i es reconeixerà la propietat privada i la sindical. Defensa a l'empresa (PIMES) i una política d'investigació àgil. El nacionalsindicalisme és bo per un poble unit. No s'han de votar partits separatistes. 

Falange Española de las JONS

No hay comentarios:

Publicar un comentario